Producenter: Anker Chokolade

Anker Chokolade er stiftet af Mikkel Anker og Martin Nørregaard i 2015 og er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver deres baggrund kommer de derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til.

Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort, at de har en anden tilgang til normerne indenfor "lovlige" smage i chokolade. De føler sig ikke begrænset af begrebet "Sådan har man altid gjort", men har tilladt dem selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade.

Smuk, økologisk chokolade, perfekt til en ekstraordinær gave. Alle produkter er håndlavede og bliver farvet, støbt og fyldt i hånden. Der anvendes de bedste råvarer og udelukkende naturlige farver.

Chokoladen får Anker Chokolade fra en lille fransk familievirksomhed hvis passion er økologisk og fairtrade chokolade. Familievirksomheden har et tæt samarbejde med næsten 5.000 familier i Ecuador, Peru, São Tomé og Den Dominikanske Republik om dyrkelsen af deres kakaobønner.

Én af familiens kerneværdier er beskyttelse og bevaring af skovområder. Derfor har familien forpligtet sig til ikke at købe kakaobønner fra områder med skovrydning og sammen med kakaoplantagerne plante nye træer, alt sammen for at bevare økosystemet.